Saas-Fee – místo, kam si holky jezdí pro nové triky

Share

V průběhu minulého měsíce padaly v Saas-Fee nové triky pomalu jako na Xgames. Momentálně se tam totiž odehrává tzv. The Stomping Grounds Session, kde jsou k vidění ty nejlepší z nejlepších. Přinášíme ti proto přehled všech jmen a triků, které by ti neměly uniknout.

JULIA KRASS

Jako první poslala na Instagram odjetý double cork 1080 Američanka Julia Krass, která má za sebou už několik velkých úspěchů na domácí scéně. Ve svých 16 letech dokonce reprezentovala USA na Olympijských hrách v Soči.

MAGGIE VOISIN

Maggie Voisin je momentálně asi nejpopulárnější lyžařkou amerického týmu. Má na svém kontě medaile z Dew Tour, X – Games i Světových pohárů a natáčení s prestižní Good Company. Na Instagramu následovala Julii a o pár minut později tam přistál její double cork 1260.

DARIAN STEVENS

Říká se, že do třetice všeho dobrého. Musíme říct, že v případě amerického týmu tohle klišé určitě platí. Darian Stevens, která má za sebou účast mimo jiné i na olympijských hrách, se sice nepustila do doublů, ale vyšvihla tohle parádní switch bio 10:

ELENA GASKELL

Vycházející hvězda kanadského slopestylu Elena Gaskell, kterou si možná pamatuješ díky stylové switch double 12 z Nového Zélandu, se s tím nemazala a sestříhala dohromady celý Insta edit.

CHLOE KIM

Nejmladší ženská vítězka na Zimních olympijských hrách 2018 a double odjetý v halfpipe. Není třeba říkat víc.

Pokud nám někdo unikl, neváhej a napiš nám do komentářů. Na závěr jsme netradičně zvolili video ze snowboardové scény, protože double v halfipe se u holek úplně běžně nevidí a je rozhodně inspirativní. Holky se v minulém týdnu opravdu činily a nepřestávají dokazovat, proč by jim měla být věnována pozornost.