Soldiers Freeski Camps

Share

První termín Soldiers Freeski Campu začíná už za pár dní!
Podle našich informací zbývá posledních 5 volných míst. Kromě dvou českých coachů – Daniel Hanka a Pepe Kalenský přijede za camperama i Antti Ollila!

Na co se těšit, kolik to stojí a má ještě cenu se na posledních chvíli přihlásit? Tady je oficiální info od organizátora:

V roce 2018 se pod hlavičkou Soldiers, největšího freeski závodu ve střední Evropě s domovem  v Deštném v Orlických horách, odehraje něco zcela nového – Soldiers Freeski Camps, kempy pro mladé lyžaře všech věkových i výkonnostních kategorií. Cílem kempů je probudit lásku k freeski v lyžařích, které už nudí jezdit obloučky.

Kemp s podtitulem „Free you skiing. Free you English.“ se ale nebude zaměřovat pouze na dovednosti na sjezdovce, ale také mimo ni. Vzhledem k účasti světových jezdců se bude kemp zaměřovat i na posilnění znalosti lyžařské angličtiny tak, aby jednotliví kempeři obstáli na zahraničních sjezdovkách. A co by to bylo za kemp bez doprovodného programu! Jednotlivé aktivity, které budou zahrnovat přednášky od fyzioterapeutů nebo workshopy týkající se první pomoci, mají za cíl zvýšit povědomí o chování na horách.

Termín: 28.1.-2.2.2018
Lokace: Skicentrum Deštné v Orlických horách
Cena: 7990,- CZK
Více info na www.soldiersfreeskicamps.com
Partneři kempu jsou Your Park, Skicentrum Deštné v Orlických horách, Dakine, Swix, Faction

Odvaž svoje lyžování!
#freeyourskiing #freeyourenglish

Facebook event https://www.facebook.com/events/199266213972412/
Facebook https://www.facebook.com/soldiersfreeskicamps/
Instagram  https://www.instagram.com/soldiersfreeskicamps/