Shred Vacation

Share

Oficiální info od pořadatele:


Vít
kovické SHRED VACATION hlásí druhý ročník – a bude to velký!

Minulý rok zažil K2 snowpark Freestyle area Vítkovice v Krkonoších křest ohněm v podobě akce SHRED VACATION, kterou si málo kdo dokázal představit. Víkend plný adrenalinu, srandy a netradičních překážek v maximálním setupu přitáhl do Vítkovic nejen celou českou špičku, ale i širokou veřejnost. A proto nám nezbývá nic jiného než oznámit druhý ročník, který bude opět o level dál!

Celý park bude letos ještě více vyšperkovaný a na své si přijdou všichni od začátečníků až po ty největší fajnšmekry pro které samozřejmě nebudou chybět contesty po celý víkend. A které datum že si máte zarezervovat?

O víkendu 16.-18. března 2018 se sjedou do areálu všichni, kteří chtějí zažít zimní akci jaká tady od legendárních Spring session ve Špindlerově mlýně nebyla. Nabitý set-up, při kterém stejně jako loni využije shapers crew nejen spoustu nových překážek, ale opět i Tatrovku od Jagermeister, nabídne maximální vyžití na vítkovickém svahu. V perfektně připraveném snowparku je pak naplánován public snowboard/freeski contest, závod cash for tricks a to vše za doprovodu dvorních Jägermeister DJs, kteří loni doslova zbořili areál.


Divoké večírky letos v party stanu

Vše bude opět v slaměném redneck stylu a chybět nebudou opět ani večerní foto/video shootingy. Celá akce bude pak nově zakončena na parkovišti v Excelent party stanu, který nabídne bohatý hudební program až do ranních hodin.

V rámci třídenního programu SHRED VACATION se chystá několik snowboad i freeski public contestů na vybraných překážkách či skocích, při kterých bude rozdáno spousty věcných cen v celkové hodnotě více jak 50 000 korun. Po celou dobu akce a také v rámci public contestů se po snowparku budou pohybovat profesionální fotografové a kameramani, takže se můžete těšit nejen na luxusní fotky z vašeho ježdění, ale také na after video, ve kterém se objeví spousta z vás.

Součástí setupu a doprovodného programu akce bude opět Jagermeister Tatra
s barem a DJs přímo uprostřed dění. Sobotní večer pak oživí live koncert party Urban Robot, která to rozjede ve svém energickém hip-hop, elektro a raggae stylu přímo na podiu postaveného párty stanu. Pitný režim a energii budete moct jako loni doplnit po celý víkend také v Excelent či na Red Bull stánku.

Pro detailní informace o akci sledujte především facebook fanpage SHRED VACATION nebo na
 Freestylearea.eu.