Shred Vacation 2023

Share


Blíží se konec letošní prapodivné zimy a s ní přichází i tradiční závěrečné setkání snowboarders a freeskiers ve Vítkovicích v Krkonoších. Akce se uskuteční v sobotu 18. 3. 2023 v Burton Freestyle Area snowparku. No a co napsat k akci Shred Vacation? Kdo už někdy byl, ten ví co ho čeká. A kdo ještě nebyl, ten ať se připraví na hodně náročnej a zábavnej víkend. Shred Vacation je nabombená akce plná ježdění, neuveřitelných triků, srandy i divokých veřírků. A s letošním tématem/drescodem „Redneck”, věříme, že akce bude divočejší, než kdy dřív.

Pozvánka na akci:

Hlavní program je zaměřen především na sobotu, kdy nás čeká spousty contestů, kde nejsou nutná startovní čísla, jde hlavně o to si to užít a přežít. Prostě kdo přijde, ten jede. A co si pro vás Freestyle Area shapers crew letos připravila? Je toho celkem dost.

Shred Vacation snowpark setup
Samý srandičky, třeba stair-set, bedny, raily, multifunkční funbox, gigantickej masaj v metrový výšce..no prostě co půjde usadíme..nechte se překvapit.

Foto/video shooting

Po snowparku se bude přes den pohybovat fotograf a kameraman. Záměrně píšeme přes den, ty noční fotky z afterparty stejně neprojdou cenzurou. Jen pro info, fotit bude maestro Prouzič.

Catering by Bros Klímos a Kouzelník.
Pivko, 100x hruška a snad i nealko a něco k jídlu? Jasně, zařídí bros Klímos se svým stánkem přímo na kopci. A nemůžeme pominout Kouzelníkovu maringotku, kam se případně doplazíš až vypnou vlek a nebudeš moct chodit.

Snowboard/Freeski bestrick contest
Prostě hledáme největšího ultra magoráka, co vytáhne trikový esa z rukávu a to na snowboardu i lyžích. Ceny budou libový, takže motivace dostatečná.

Snowboard/Freeski monster spine contest
Kdo to vyžene na spině nejvýše pánubohu do oken? Teď ví pouze asi jen ten pánbůh (vyber si kterej), ale v sobotu budeme mít jasno a to jak u snowboardistů i freeskierů.

Crazy dancefloor contest
Speciální velkoformátové kluziště, kde hledáme největšího tanečníka disco ever. Takže rotace na place, rybičky a moonwalker a ještě s pivkem v ruce. Takže bacha ať ho nerozliješ. Tahle sranda vypukne po vypnutí vleku.

Snowskates coaching/demo/bestrick contest
Speciální zóna, kde pod záštitou značky výrobce snowskejtů WHS bude celý den půjčovna, bezplatný coaching a závěrečný bestrick contest. V zóně bude usazenejch několik překážek.

Burton snowboards demo
Testcentrum našeho generálního sponzora Burton bude otevřené celý den. Takže můžeš osedlat a vyzkoušet několik modelů z letošní kolekce.

Snowboard Ollie contest
Začneme základní výškou na 30cm s ollie z roviny a laťku budeme postupně zvedat. Většinou končíme na 80cm. Půjdeme letos na 90cm? Záleží na větru? Vůbec.

DJ/music/speaking
Po celý den hrát DJ Vasho z R2D2 soundsystem. Žádný fuckin disco a ploužáky nečekej. Z repráků se bude linout DnB, Raggajungle, hardhouse a techno. Yeahhh..
Afterparty Freestyle snowboard House
Není to obyčejná budka, ani kadibudka. Je to Freestyle Snowboard House, kde proběhne závěrečná afterparty. Za barem naši věčně trpělivý bráškové Klímáci. 

Připomínáme že Shred Vacation setup bude k dispozici již od pátku, v sobotu proběhne hlavní program a v neděli, pokud někdo přežije, volný ježdění. Do jednotlivých contestů budou ceny za více jak 30 000 Kč. Energii na kopci dodá Red Bull.

Na závěr velké díky partnerům Shred Vacation 2023:
Burton, Armada, G-Shock, WHS snowskates, Freestyle Snowboard House.

A také díky za mediální podporu:
FR.cz a Freeskier.cz

Událost na FB a pravidelný update info najdeš zde.


Takže konec hlášení a těšíme se na vás!!!
FA Crew