O’Neill Czech Freeski Tour 2019 – Vítkovice

Share

První závod se série Czech Freeski Tour se blíží! Bude se konat 3. 2. ve Freestyle Area Vítkovice.
Níže ti přinášíme bližší info o celé akci od pořadatele.

Zima je v plném proudu a sněhová nadílka dosahuje letos dlouho nevídaných rozměrů, takže za těch nejlepších podmínek se může rozjet letošní série českého poháru ve freeski slopestyle s názvem O’Neill Czech Freeski Tour 2019 pod patronací Svazu lyžařů ČR a webu freeride.cz!

Hned první závod odpálíme v největším českém snowparku ve Freestyle Area Vítkovice, kam se vracíme po krátké pauze a bude to návrat ve velkém stylu. Krom bodů do celkového hodnocené českého poháru se můžete těšit na prizemoney a věcné ceny od našich věrných partnerů – O’Neill, Snowpanic.cz, Armada, Dakine, Adrex.com, Sportisimo a Molo. Na kopci hlad zaženou sušenky od Corny a lepší pocit ve vzduchu ti dodají křídla od Red Bullu.

Vypsány jsou následující kategorie v disciplíně freeski slopestyle:
Děti do 6-​15 let
Junioři 16-​19 let
Muži 20+
Ženy

Systém závodu:
Do závodu se může přihlásit jakýkoliv freeski jezdec bez ohledu na kvalitu ježdění v kategorích ženy, muži a děti do 15-​ti let, čímž chceme dosáhnout co největšího počtu účastníků. V každém závodu série získájí nejlepší krom cen také body do celkového pořadí, které bude vyhlášeno po poslední zastávce. Vítězové se mohou těšit na atraktivní finanční ohodnocení a věcné ceny. Každý závod se pojede dva dny – na páteční dobrovolný trénink bude plynule navazovat hlavní závodní den – POZOR – neděle 3. 2. 2019. Setup snowparku ve Vítkovicích bude obsahovat minimálně 2-​3 pevné překážky ( bedny, raily) a 2 skoky (každý skok 2 odrazy menší/​větší) v lajně.

Harmonogram akce Český pohár Freestyle Area Vítkovice:

1.2.2019 pátek
9:00 – 16:00 volný trénink

3.2.2019 neděle
08:00-10:00 registrace nahoře v deštníku
09:00-09:50 trénink
9:50 – 10:00 riders meeting
10:00-12:45 kvalifikace
13:30-14:30 finále
15:00- vyhlášení vítězů

Tento harmonogram je pouze orientační. Aktuální harmonogram záleží na počtu přihlášených závodníků a bude zveřejněn na riders meetingu.

Důležité informace:
Datum:3 .2. 2019
Lokalita: Freestyle Area Vítkovice
Startovné + permice na celý den: 470Kč + 100Kč záloha na dres (permici kupujte na kase vleku, startovné se platí u registrace)
Přihláška: zde ke stažení a vyplnění
Web: czechfreeskitour.cz
Potvrzujte svou účast na facebooku zde

Starší 18-​ti let pošlete přihlášku na email czechfreeski@seznam.cz, mladší 18-​ti let donesou vytištěnou přihlášku na start závodu s podpisem zákonného zástupce, bez podpisu zákonného zástupce se nelze závodu zúčastnit.

Generální partner: O’Neill

Děkujeme:

Czech – ski, Armada Skis, Snowpanic, Corny, Adrex, Sportisimo, Molo-sport, Dakine, Red Bull, Freestylearea.eu