Harakiri Water Jump – Opening 2022

Share

Kluci ze Šumavy se dali do údržby a renovace letního skoku do vody a na 2. 7. 2022 si pro nás připravili oficiální opening.

Skok v Železné Rudě je díky Ričimu Brožovi v provozu již pěknou řádku let (tady můžeš kouknout například na náš report ze skoku z roku 2018). Posledních pár sezón se toho zde ale zas tak moc nedělo a toho se nyní chytla energická dvojka Honza Šafi a Ondra Beneda. Ty se pustili do práce na skoku i jeho okolí a vše dávají opět do gruntu. Letní sezónu chtějí odpálit openingem 2. 7. a poté chystají i další akce. My jim přejeme, ať se jim vše vydaří.
Níže se dozvíš více informací o openingu. Vídíme se tam!

Harakiri Water Jump Opening je zpět po 3 letech! 
Opening letos vychází na první prázdninovou sobotu s datem 2. 7. od 11:00 v areálu Samoty v Železné Rudě. Kdo bude chtít, může skákat od rána do večera. Skákání bude bezplatné. Vybavení je možné půjčit i na místě (lyže, snowboard, boby).

FB Událost

Kdo by se na skákání necítil, nevadí. Ať určitě darazí jen na čumendu a dá si něco dobrého z grilu a k tomu točené pivo! Chybět nebudou ani aktivity jako trampolína, slackline a další věci, které si může vyzkoušet každý. Večer budeme společně sedět u ohně. V Železné Rudě je spousta možností ubytování, nebo je možnost vzít si stan a přespat přímo u nádrže. Pokud však toužíš po afterparty, po akci bude možnost přesunout se do Sušice na Ostrov Santos, kde bude večer probíhat Retro Party.
Díky a těšíme se na tebe!