Czech Freeski Camps by Snowpanic

Share

Letní freeski campy pod vedením českého reprezentanta Šimona Bartíka a trenéra Juniorské reprezentace Pepé Kalenského za podpory Snowpanicu a Honoru se budou konat v Železné Rudě na Harakiri Water Jumpu – lyžařském skoku do vody. Campy jsou určené pro začátečníky i pokročilé všech věkových kategorií a navazují na 2 zimní ročníky, které se uskutečnily ve Vítkovicích.

Video ze zimního campu:

 

Ahoj Šimbo, ještě než se vrhneme na propozice, máš teď jedinečnou možnost nalákat freeskiery na camp.
Co jim vzkážeš, na co se můžou těšit, jaké triky se naučí a proč mají jet právě k tobě na camp?

Když jsem začínal, tak jsem na campy do vody jezdil hrozně rád. Vyzkoušel jsem si spoustu triků, na který jsem si na sněhu netroufl, poznal hodně novejch lidí, někteří z nich se stali mými dobrými kamarády, a za nějakejch 8 let skákání do vody se mi nikdy nic nestalo (ok, párkrát jsem si maximálně vyrazil dech, hehe). Poslední roky mi přijde, že skákání do vody zdaleka nefrčí tak jako dřív, a rád bych ukázal lidem, že to je super průprava na zimu. Ať už se chceš naučit nějaký vyosený peklo, nebo jen pěknou 180, voda ti vždycky pomůže. Jako motivaci pro progresivní kempery mám navíc spoustu cen, jako třeba mobily od Honoru, longboardy a věci na lyže od Snowpanicu a hadříky od Armady. Přijeďte! Věřím, že to bude stát za to:).

 

Kdy:
1. Campst 8.8 – ne 12.8. (příjezd 18:00, odjezd 18:00)
2. Campst 22.8 – ne 26.8. (příjezd 18:00, odjezd 18:00)

Příjezd v 6 večer, odjezd v neděli odpoledne po skákání.

 

Kolik:
5300 kč / děti do 15 let 4900 kč
Cena zahrnuje 4 dny skákání do vody, na trampolíně a další aktivity pod dohledem trenérů, ubytování 4 noci s plnou penzí, každodenní videokoučink, profesionální foto a video výstupy, ceny od sponzorů. Dopravu si každý zajišťuje sám, možnost domluvit spolujízdu.

 

Ceny:
Kempeři se můžou těšit na telefony od Honoru, Longboardy a lyžařské příslušenství od Snowpanicu a oblečení od Armada Skis, dostane se na všechny:).

 

Kde:
Železná Ruda na Šumavě
Harakiri Water Jump(skok do vody)
Penzion Diana (ubytování s plnou penzí cca 1km od skoku přímo v Železné Rudě)

 

Vybavení:
Lyže (klidně starší a nemusí být nutně freestylové), helma, lyžáky, vesta, neopren, popřípadě hůlky. Je i možnost zapůjčení vybavení přímo v areálu Harakiri Water Jumpu.

 

Přihlašovací formulář

 

Více informací:
simonbartik@email.cz
+420722964589

pepe.kalensky@gmail.com
+420775731440

 

Partneři:
Snowpanic Shop

Honor
Armada Skis