BCB Summer Jibbing VOL. 9

Share

Alespoň jednou za léto by freeskier měl vytáhnout lyže ze sklepa. A 22. srpna k tomu bude skvělá příležitost, protože v tomto datu se koná tradiční jibbing závod BCB Summer Jibbing. Oficiální pozvánku na akci se všemi informacemi najdeš níže.

BCB BROUMOV, Z.S pořádá 22. 8. 2020 již devátý ročník letních snowboard a freeski závodů ve víceúčelovém sportovním areálu BCB Koupálo Janovičky o věcné ceny a prize money 15 000 Kč.
Registrace SNB a SKI riders na místě, závod se pojede formou jamu na dvou railech – 6m kink rail a 6m speed rail. Připraveny jsou věcné ceny od našich partnerů a prize money 15 000 Kč. Dále se můžete těšit na pumptrack contest, U-rampu, paddleboardy, SLACKSHOW, trampolínu, balanceboardy, freestyle rap battle a na mnoho dalších odvětví sportu a zábavy.

Afterparty:
DJ Roxtar
Urban Robot
Philipski
PANTAU
Trivet
DJ BRN
Crosscheck

Vstupné:
-v předprodeji v IC Broumov nebo na smsticket.cz za 220 Kč
– na místě na celý den zakoupeno do 13.00 – 250 Kč
– na místě zakoupeno po 13.00 – 290 Kč
– děti do 12 let ZDARMA

Omezená kapacita 1000 osob – doporučujeme zakoupit lístky v předprodejích!

Sponzoři a partneři: Pragokovo, Broumov, Obec Heřmánkovice, HOBRA, Snowpanic.cz – Freeski & longboard shop, Centrum Walzel, Ekofarma Bošina, Cvikýř podlahy, Freeride.cz SNOW, Urban surf, Freeskier.cz, skateandstreet.cz, Joker Cider, Bezvajglu.cz, growshop, Seedbank.cz, NanDej, Naostrov, Jägermeister, Cockajine

Letos se to posune zase o kus dál, těšíme se na vás! BCB CREW